Monday, April 22Lirik, News dan Review

Tag: Letto

Letto – Kangen Deso

Letto – Kangen Deso

Berita Terbaru, Rilis, Single
Letto Band - Persembahan untuk semua perantau yang hatinya tak pernah meninggalkan kampung halaman. lirik kangen deso letto band https://www.youtube.com/watch?v=It0__1CTwNk Lirik Kangen Deso Letto Band Jeroning rasa tan kuwawa Kangen marang keluarga Lunga adoh seko deso Golek sandang lan boga Pirang-pirang taun tak lakoni Ganti dina lawan sasi Kapan nggonku amungkasi Aku kangen bali ndeso Kangen anak lan keluarga Aku kangen bali ndeso Rama ibu nyuwun donga Aku kangen bali ndeso Ingkang putra murih raharjo Kangen kang tanpo winatesIng batin mung tansah nggerantes Kang biso paring husada Lamun biso bali ndeso Pirang-Pirang taun tak lakoni Ndina -ndina mangan ati Mbuh kapan (Kapan Mbuh) Nyong bisa bali Aku kangen bali ndeso Kangen anak lan keluarga Aku kangen bali ...