Friday, December 6Lirik, News dan Review

Besok Album Bar Coldplay Rilis, Liat Video Klip Baru Dulu Donk

Betul saudara-saudari, bapak-ibu, om-tante, kakek-nenek sekalian. Besok album terbaru Coldplay rilis!!! Dan sebelum rilis, Coldplay sudah kasih 2 lagu baru yang salah satunya disertakan video klip seperti yang telah diumumkan sebelumnya, yakni Daddy yang melodinya sangat menyentuh. Lagu lainnya yakni berjudul Champion of The World yang pembawaan lagunya sedikit bisa menggoyang kaki dan kepala atau menepuk-nepuk lengan ke benda apa saja (ngerti lah ya).

Kenapa kalau sekali ngenalin lagu langsung 2 sekaligus? Karena konsep albumnya itu nanti double-album, jadi Coldplay juga rilis lagunya masing-masing satu dari albumnya tersebut. Biar gak sirikan, hehe.

Lagu kali ini, khususnya Daddy, beuh mellow merenyuhkan hati kita coi. Baik lirik dan penyampaian lagunya melalui nada dan permainan piano Chris, ini lagu bikin auto-mewek gaes, SIAPKAN TISSU!. Apalagi di malam setelah hujan dengan semeliwir angin sepoi-sepoi, dengerin lagu ini berasa kelar udah hidup lo (bener gak tuh bahasa kekiniannya?).

Setelah dengerin Daddy, baru deh naikkin sedikit mood dengan lagu Champion of The World sebelum kita tidur. Karenanya langsung puter aja di bawah lagunya ya, baca bentar liriknya, besok aja hafalinnya tapi kalau mau menangis tersedu dikit, bolehlah gpp.

Enjoy


Lirik Daddy Coldplay

Daddy, are you out there?
Daddy, won’t you come and play?
Daddy, do you not care?
Is there nothing that you want to say?

I know
You’re hurting, too
But I need you, I do
Daddy, if you’re out there
Daddy, all I want to say

You’re so far away
Oh, you’re so far away
That’s okay, it’s okay
I’m okay

Daddy, are you out there?
Daddy, why’d you run away?
Daddy, are you okay?
Look Dad, we got the same hair
And Daddy, it’s my birthday
And all I want to say

Is you’re so far away
Oh, you’re so far away
That’s okay, it’s okay
It’s okay

Ooh ooh ooh ooh
(Ooh ooh ooh ooh) You’re so far away

Won’t you come and won’t you stay?
Please stay, oh, please stay
Won’t you come and won’t you stay?
One day, just one day


Lirik Champion of The World Coldplay

I tried my best to be just like
The other boys in school
I tried my best to get it right
And died at every duel
This mountainside is suicide
This dream will never work
Still the sign upon my headstone, write
“A champion of the world”

Oh oh-oh
Oh oh-oh-oh oh oh

I tried my best to stay alight
Fly like a firework
I tried my best at taking flight
But my rocketship reversed
Oh, referee, don’t stop the fight
Everyone can see I’m hurt
But I’ll stand before conquistadors
’til I’m champion of the world

(When I sail) And when I sail
I’m sailing west
(Though I might fail) Knowing I might fail
But, still I’m hoping for the best
(In my dreams) And in my dreams
Onto my chest
She’ll pin the colours and say
“I wandered the whole wide world but
Baby, you’re the best”

Lo lo-lo-lo lo oh
Ee-yo-ee-yo-ee-yo-ee-yeah
Lo lo-lo-lo lo

So I’m flying on my bicycle
Heading upwards from the Earth
I am jumping with no parachute
Out into the universe
I have E.T. on my bicycle
Because giving up won’t work
I am riding on my rocketship
And I’m champion of the world

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: