Sunday, September 15Lirik, News dan Review

Bukan Pamit, Tur Selesai Ed Sheeran Mau Nyantai

Sempet heboh tuh berita yang bilang Ed Sheeran mau pamit, padahal mah simpel, doi mau leyah leyeh ma bini dan keluarge selepas ‘Divide Tur’ salse. Untung bukan buatan artisnye kaya yang kejadian ama artis kita kemarin. Tapi emang medianya aja pada kecepatan naikin artikel, itulah mengapa kadang “kecepatan dapat membunuh” alias speed can kill. ed sheeran pamit

Berita soal istirahatnya ini berasal dari ucapan Ed sendiri pada konser terakhir rangkaian ‘Divide Tour’ yang berlokasi di Ipswich, salah satu kota di Inggris. Pada konser tersebut Ed mengatakan jika kemungkinan selama 18 bulan ke depan, konser final yang berlangsung Ipswich merupakan penampilan terakhirnya.

Kata akucinya adalah ‘kemungkinan selama 18 bulan’ yang berarti lepas dari masa itu Insya Allah Ed bakal balik lagi. Entah kenapa santer berita kalau doi bakal pamit dari musik.

Pada faktanya sih selain Ed katanya mau habisin waktu sama Cherry sang istri tercinta, Ed juga harus menyelesaikan banyak kasus “plagiat” yang menerpa dirinya. Yang bilang kalau beberapa lagu Ed itu bukan murni hasil dari ciptaan dirinya.

Belum lagi masalah lain katanya soal hunian Ed di Inggris yang dapat sorotan karena penggunaan yang kurang sebagaimana mestinya.

Jadi ya ada bagusnya emang kudu cuti dululah dari manggung, biar gak puyeng ngurusin problem satu-satu. Karena masalah harus dicari solusinya bukan lari darinya, ner gak?

Bagi para penikmat musik-musik dari Ed kan masih bisa dengerin musiknya toh? Malah pada waktu istirahat Ed juga masih akan memproduksi lagu yang mana bisa lebih mak jes pas ntar dirilis, ner lagi gak Mimin?

Kita doakan saja semua urusannya lancar dan semoga masih bisa nonton konsernya kelak takala Ed menyambangi Indonesia.

Have A Nice Holiday Ed


Lirik I Don’t Care Ed Sheeran & Justin Bieber

I’m at a party I don’t wanna be at
And I don’t ever wear a suit and tie, yeah
Wonderin’ if I could sneak out the back
Nobody’s even lookin’ me in my eyes
And then you take my hand
Finish my drink, say, “Shall we dance?” (Hell, yeah)
You know I love ya, did I ever tell ya?
You make it better like that

Don’t think I fit in at this party
Everyone’s got so much to say (Yeah)
I always feel like I’m nobody, mmm
Who wants to fit in anyway?

‘Cause I don’t care when I’m with my baby, yeah
All the bad things disappear
And you’re making me feel like maybe I am somebody
I can deal with the bad nights
When I’m with my baby, yeah
Ooh, ooh, ooh, ooh, ooh, ooh
‘Cause I don’t care as long as you just hold me near
You can take me anywhere
And you’re making me feel like I’m loved by somebody
I can deal with the bad nights
When I’m with my baby, yeah
Ooh, ooh, ooh, ooh, ooh, ooh

We at a party we don’t wanna be at
Tryna talk, but we can’t hear ourselves
Read your lips, I’d rather kiss ’em right back
With all these people all around
I’m crippled with anxiety
But I’m told it’s where I’m s’posed to be
You know what? It’s kinda crazy ’cause I really don’t mind
When you make it better like that

Don’t think we fit in at this party
Everyone’s got so much to say, oh yeah, yeah
When we walked in, I said I’m sorry, mmm
But now I think that we should stay

‘Cause I don’t care when I’m with my baby, yeah
All the bad things disappear
Yeah, you’re making me feel like maybe I am somebody
I can deal with the bad nights when I’m with my baby, yeah
Ooh, ooh, ooh, ooh, ooh, ooh (Oh yeah, yeah, yeah)
‘Cause I don’t care as long as you just hold me near
You can take me anywhere
And you’re making me feel like I’m loved by somebody
I can deal with the bad nights when I’m with my baby, yeah
Ooh, ooh, ooh, ooh, ooh, ooh (No)

I don’t like nobody but you, it’s like you’re the only one here
I don’t like nobody but you, baby, I don’t care
I don’t like nobody but you, I hate everyone here
I don’t like nobody but you, baby, yeah

‘Cause I don’t care (Don’t care)
When I’m with my baby, yeah (Oh yeah)
All the bad things disappear (Disappear)
And you’re making me feel like maybe I am somebody (Maybe I’m somebody)
I can deal with the bad nights (With the bad nights)
When I’m with my baby, yeah
Ooh, ooh, ooh, ooh, ooh, ooh (Oh yeah, yeah, yeah)
‘Cause I don’t care as long as you just hold me near (Me near)
You can take me anywhere (Anywhere, anywhere)
And you’re making me feel like I’m loved by somebody
(I’m loved by somebody, yeah, yeah, yeah)
I can deal with the bad nights
When I’m with my baby, yeah
Ooh, ooh, ooh, ooh, ooh, ooh

ed sheeran pamit ed sheeran pamit ed sheeran pamit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: