Sunday, September 15Lirik, News dan Review

RAN – Ain’t Gonna Give Up feat. Ramengvrl

Kenapa Mimin tertarik sama lagu ini untuk mengajak kalian juga mendengarkan? Karena konsep pembuatan lagunya yang bikin Mimin ngangguk-ngangguk dimana masing-masing personil RAN kali ini diberi kebebasan dalam menulis lagu menurut selera pribadi masing-masing. lirik aint give up ran

Masing-masing? Yups, tapi gak solo karir. Dalam artian lagu yang telah dibuat oleh satu personil kemudian disodorkan ke personil lainnya dengan direksi personil yang bersangkutan.

Jadi mau macem apa lagunya, personil lain kudu manut. Nah kalian yang juga main band pasti ngerti kalau hal yang kaya gini nih sangat menantang tuh. Dari hal ini kita bisa ngeliat taste masing-masing personil RAN aslinya kaya gimana kalau bikin lagu dan dimainkan sama ‘Kawan’ terpercaya, siapa lagi kalau bukan personil band sendiri.

Tentu saja RAN dapat melakukan hal ini karena pondasi pertemanan mereka yang sudah terjalin bukan hanya 1 atau 5 tahun saja, melainkan lebih dari 13 tahun!

Kalau masih benaran mah, Mimin yakin hasilnya buyatak (berantakan) karena personil lain ngelaksainnya mungkin setengah hati. “Enak aja gue disuruh-suruh, gue juga punya ide sendiri kali!”. Biasanya hal itu yang terlontar.

Tapi karena hal yang sudah Mimin sampaikan tadi dan konsep yang sudah disepakati bersama maka yang terjadi adalah tantangan tersendiri bagi Rayi, Asta dan Nino ketika mengerjakan konsep seperti ini.

RAN menamakan konsepnya tersebut OMNE TRIUM PERFECTUM yang jika bahasa Indonesiakan kurang lebih “Segala sesuatu yang dihasilkan dari bertiga pasti Sempurna”.

Jadi setelah lagu yang pertama ini dimana Rayi lah yang mendapatkan kesempatan pertama, berikutnya adalah Asta dan Nino yang “bekerja”.

Ain’t Gonna Give Up adalah curhatan Rayi atas perjuangan dirinya dalam menghadapi gempuran hidup yang menerpa silih berganti dan menyerah bukanlah pilihan yang diambilnya.

Menggandeng Ramengvrl sebagai artis kolaborator, semangat yang coba ditularkan melalui suasana meriah ala ‘selera’ Rayi dapat kalian dengarkan di bawah melalui video klip yang mohon untuk bimbingannya (18+ euy) itu malu perut-perut dan udel pada keliatan 😝.

Kuy Semangat


https://www.youtube.com/watch?v=fYHNBbxhQjI

Lirik Ain’t Give Up RAN feat. Ramengvrl

Intro: Rayi
Turn the headphone up
Check
Yeah, uh-huh
Yo, yeah, uh

Verse 1: Rayi
It’s a brand new day, brand new day
Tees and jeans and a brand new J’s
Let the sun shine on my brand new shades
Sipping on a cup of tea and a crème brûlée
I’ve been working so hard like Ye
Stacking money so thick like it’s Kim Karda
She don’t want to go home so we go to Bali
Flying high like we’re Jasmine and Prince Ali

Pre-Chorus: Rayi
Do whatever that you want
Nothing to lose, you only live once
Show what you got and you don’t stop
Put in the effort then you’ll be on top
Be like LeBron, be like MJ
Give it your all like Lionel Messi
Practice and practice till you get the palace
See into the future in your own galactic

Chorus: Nino
Ain’t gonna give up
None can bring me down
Ain’t gonna give up
None can bring me down
You ain’t gonna give up
None can bring you down
You ain’t gonna give up
None can bring you down

Verse 2: Ramengvrl
OK, first I like them fancy things
I want designer bag, I want a diamond ring
Not to mention that I’m paying all the bills
So I gotta put in work ’cause nobody else will
Just finished three shows this week
Plus I gotta write, I ain’t got no sleep
Haters be talking but I ain’t weak
Imma keep my mouth shut while I keep my checks thick

Pre-Chorus: Ramengvrl
Man, I go down in history
You talk much you end up in misery
Used to be a sad girl with no one missing me
Now I wake up to people trynna sound like me
Do you know who I am? I guess not
If you don’t show respect, well goodbye
Friends with a fake one? Hell nah
Boy, if you know what you want

Chorus: Nino, Rayi & Ramengvrl
Baby don’t give up
(Don’t give up, don’t give up, uh)
None can bring me down
(Yeah, uh)
Ain’t gonna give up
(Come on)
None can bring me down
(Nothing can bring you down, nothing can bring you down)
You ain’t gonna give up
(Don’t give up, don’t give up, ey)
None can bring you down
You ain’t gonna give up
(Don’t ever give up, now)
None can bring you down
(Nothing can bring you down ey, not tonight, not tonight man)

Bridge: Ramengvrl & Rayi
Yo, I’ve been listening to RAN all my life, ey
Hey, Ramengvrl
Are you listening to it now? RAN
Do you feel the beat? Ey
Let’s go, give it up, let’s go, give it up
Ey, ey, let’s go, ey
When the beat drops
Do it now, man, ey, yeah
One one, two two
Do it now again, do it now again

Chorus: Nino, Rayi & Ramengvrl
Ain’t gonna give up
(Yeah, yeah)
None can bring me down
(No no, no no no no no no)
Ain’t gonna give up
(Don’t give up, don’t give up, no)
None can bring me down
(Yo, nothing can bring me down, no, nothing can bring me, bring me, bring up)
You ain’t gonna give up
(Don’t give up now, baby don’t give up)
None can bring you down
(You ain’t gonna give up, no, uh, you ain’t gonna give up)
You ain’t gonna give up
(I ain’t giving up, no no I ain’t giving up)
None can bring you down
(Move to the right, right, move to the right, left, move to the left, do it now man)

Outro: Rayi, Ramengvrl & Nino
Yeah, this is how to do it
Nobody can do it like us
Damn right
Ey, Imma go to this beat like whoa
Like whoa
Ey
Ramengvrl
RAN!

lirik aint give up ran lirik aint give up ran lirik aint give up ran lirik aint give up ran

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: