Tuesday, July 16Lirik, News dan Review

Video Klip In My Head Ariana Grande – “Aman” Ditonton

Ariana Grande bersama majalah fashion kenamaan Vogue berkolaborasi untuk memproduksi video klip In My Head, track nomor 9 yang terdapat pada album kelima Ariana ‘Thank U, Next’. lirik in my head ariana grande

Kali ini video klipnya bisa dinikmati cukup “aman” untuk para remaja, mangkanya bisa dah Mimin rekomendasiin untuk ditonton. Selain itu lagu In My Head juga mempunyai pesan positif yang patut untuk disebarluaskan.

Apa pesannya? JANGAN HALU.

” I thought that you were the one
But it was all in my head
It was all in my head”

Tuh Ariana ngajak nyadar buat yang masih pada kebanyakan halusinasi daripada liat kenyataan. Ariana pun mendeskripsikan jika dirinya pun pernah seperti itu, mengharapkan seseorang yang tercipta dari dalam pikirannya sendiri.

Pengalaman pribadi tuh coi. Ariana aja yang sempet kaya gitu bisa nyadar masa kita nggak? (Barangkali ada yang sedang mengalami, Mimin mah kaga atuh)

Pesen Mimin juga nih, jangan cari kesempurnaan, karena selalu ada yang lebih dan selalu ada yang kurang.

Bakal selalu ada yang lebih kaya, lebih cantik atau tampan, lebih berwibawa, lebih bergaya dan lainnya yang gak akan pernah habis. Daripada fokus kepada kekurangan, gimana kalau kita tingkatkan potensi yang ada baik pada diri kita atau pada diri calon pasangan kita, ner?

Enjoy the video


Lirik In My Head Ariana Grande

Here’s the thing: you’re in love with a version of a person that you’ve created in your head, that you are trying to but cannot fix. Uh, the only person you can fix is yourself. I love you, this has gone on way too long. Enough is enough. I’m two blocks away, I’m coming over.​

Painted a picture, I thought I knew you well
I got a habit of seeing what isn’t there
Caught in the moment, tangled up in your sheets
When you broke my heart, I said you only wanted half of me

My imagination’s too creative
They see demon, I see angel, angel (Angel), angel
Without the halo, wingless angel

Falling, falling, but I never thought you’d leave me
Falling, falling, needed something to believe in, oh
I thought you were the one
But it was all in my head
It was all in my head (Skrrt, skrrt)

Yeah, look at you (You), boy, I invented you
Your Gucci tennis shoes, runnin’ from your issues
Cardio good for the heart (For the heart)
I figure we can work it out, hmm

Painted a picture; I thought I drew you well
I had a vision of seeing what isn’t there
Caught in the moment, tangled up in your sheets
When you broke my heart, said you only wanted half of me

My imagination’s too creative
They see Cain and I see Abel (Abel), Abel (Abel), Abel
I know you’re able, willin’ and able

Falling, falling, but I thought that you would need me
Falling, falling, needed something to believe in, oh
I thought that you were the one
But it was all in my head
It was all in my head (Skrrt, skrrt)

Yeah, look at you (You), boy, I invented you
Your Gucci tennis shoes, runnin’ from your issues
Cardio good for the heart (For the heart)
I figure we can work it out, hmm

Wanted you to grow, but, boy, you wasn’t budding
Everything you are made you everything you aren’t
I saw your potential without seein’ credentials
Maybe that’s the issue (Yeah, yeah)
Said maybe that’s the issue, ah
Can’t hold that shit against you, ah
Guess I did it to myself, yeah
Thought you were somebody else, you

Thought you were somebody else, you (You)
Thought you were somebody else, you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: