Thursday, May 23Lirik, News dan Review

Blink 182 – Blame It On My Youth

Blink one eighty what? Sejujurnya ini adalah lagu Blink 182 yang “teraneh” sepanjang mereka berkarya. Ya namanya beda orang, beda kepala, beda imajinasi mau gimana. Lagu ‘Drug’ hasil karya dari Simple Creatures sekilas akan merepresentasikan lagu Blink 182 kedepannya. Tapi ternyata racikan “sound” yang baru benar-benar memberikan pengalaman yang baru baik bagi penikmat musik Blink 182 maupun bagi personil band-nya sendiri.

Lalu bagaimana pengaruh musik mereka selanjutnya bagi generasi yang dulunya sangat terinspirasi dari karya-karya Blink 182? Nampak terjadi saling memperngaruhi bukan? Blink 182 pada era Tom DeLonge pun secara gamblang dan jujur, Tom mengatakan jika Ia sudah tidak bisa membuat lagu yang “ceria” lagi. Jadi wajar banyak harapan dan spekulasi akan karya tebaru mereka.

Kunci untuk nikmatin lagu Blink 182 yang terbaru adalah cukup nikmatin aja, suka putar ulang, gak suka ya dengerin yang laen, bahagia deh hidup kita. Namanya musisi, macem-macem visinya dan bagi Blink 182 eksplorasi untuk hal yang baru sangatlah terbuka bagi mereka. Gak bisa kita sebagai pendengar pingin mereka bikin musik seperti apa yang kita mau, kalau kaya gitu mah, ya bikin aja lagu sendiri sonoh, ribet amat 😀

Jadi bagi para penikmat, selamat menikmati lagu baru Blink 182 berjudul Blame It On My Youth di bawah.


Lirik Blame It On My Youth Blink 182

Blame it, blame it on my youth

I wasn’t born with the rich blood
I started out with plenty of nothing at all
I got stuck in the thick mud
The flash flood, punk rock, and the alcohol
I was raised on a rerun
I was bored to death, so I started a band
Cut my teeth on a safety dance
My attention span never stood a chance

It’s too late
Can you forgive me now?

You could never kill my high
I’m the ink and you’re the headline (Oh)
Blame it, blame it on my youth
Blame it, blame it on my youth
You can never block my shine
I’ve been lost since 1999 (Oh)
Blame it, blame it on my youth
Blame it, blame it on my youth
(Blame, blame, blame on my youth)

I wasn’t made for the good life
I ended up getting stuck on the side of the road
I tripped and fell on hard times
Tough breaks are the only kind I know
I was left on a door step
I was scared to death with nowhere to go
Cut myself on the neighbors’ fence
That I hopped as the cops tried to take me in

It’s too late
Can you forgive me now?

You could never kill my high
I’m the ink and you’re the headline (Oh)
Blame it, blame it on my youth
Blame it, blame it on my youth
You could never block my shine
I’ve been lost since 1999 (Oh)
Blame it, blame it on my youth
Blame it, blame it on my youth

I was raised on the Ritalin
Ever since I was a little kid (Little kid)
No one ever seemed to give a shit (Give a shit)
And I don’t need an excuse
I don’t need an excuse

You could never kill my high
I’m the ink and you’re the headline
Blame it, blame it on my youth
Blame it, blame it on my youth
You can never block my shine
I’ve been lost since 1999 (Oh)
Blame it, blame it on my youth
Blame it, blame it on my youth
You can never kill my high (Endless summer)
I’m the ink and you’re the headline (Stretching on and on)
Blame it, blame it on my youth (Oh, oh)
Blame it, blame it on my youth (Oh, oh)

Endless summer
Stretching on and on

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: