Thursday, November 15Lirik, News dan Review

Bring Me The Horizon – Wonderful Life

Gillaaaaa keren abis nih racikannya Bring Me The Horizon! Lagu kedua untuk album amo berjudul Wonderful Life sudah semakin menjelaskan konsep album teranyarnya nanti, rilis tanggal 25 Januari. Ya, sedikit diundur dari jadwal awal yang direncanakan pada tanggal 11 Januari. lirik wonderful life bring me the horizon

lirik wonderful life bring me the horizon

Kenapa lagu ini keren? Karena menggandeng Dani Filth yang merupakan pentolan Cradle of Filth? Bukanlah, lebih dari itu kali. Tapi karena KONSEP cooooiiiii. Inget gak yang pernah dibilang sama Oli tentang album ini? Aneh, gelap, berat, ngepop dan akan sama sekali berbeda dari apa yang pernah mereka lakukan selama ini. Ternyata memang benar adanya.

Mantra mungkin hanya beberapa persen “keanehan”, tapi Wonderful Life memberikan dosis yang lebih untuk “keanehan” tersebut. Lagu yang “aneh” tapi bisa dinikmati, gimana dah tuh? Keren gak tuh?

Video lirik yang dibuat “sesuai” inspirasi penulisannya sebagai media untuk menyampaikan cerita “…Ketika hidup kalian kebanyakan berada di luar rumah, hal-hal seperti belanja mingguan dan memotong rumput adalah sesuatu yang terasa nyaman…” aku Oliver Sykes dalam wawancaranya bersama BBC Radio 1.

Selain merilis single kedua, BMTH juga merilis detail track untuk album amo yang berisi 13 lagu, antara lain

1. i apologise if you feel something
2. MANTRA
3. nihilist blues feat. Grimes)
4. in the dark
5. wonderful life (feat. Dani Filth)
6. ouch
7. medicine
8. sugar honey ice & tea
9. why you gotta kick me when i’m down?
10. fresh bruises
11. mother tongue
12. heavy metal (feat. Rahzel)
13. i don’t know what to say

Dari track tersebut, kira-kira mana nih yang menceritakan tentang perceraiannya dengan sang mantan istri? (tiba-tiba infotainment :D)

Tebak-tebak buah Manggis tapi minumnya air kelapa. Cakep!
Daripada jawab ni kuis, mendingan tonton nih videonya di bawah.

Lirik Wonderful Life Bring Me The Horizon

I read fun facts about the brain and
How it starts to deteriorate when
We get to 27 or there abouts (Yeah)
It got me thinking about my head and what
I can do to help stimulate it, makes me sad, but
I’ve forgotten what I’m on about
(Woah!)

Looked on the bright side, got keratitis
And you can’t sit there unless you’re righteous
I wear a happy face like I’m Ed Gein
I feel all numb now, is that a feeling?
Like a plastic boxed orange with no peel on
I wanna waste, I wanna waste, I wanna waste away
(Yeah!)

Alone getting high on a Saturday night
I’m on the edge of a knife
Nobody cares if I’m dead or alive
Oh, what a wonderful life

Oi, Debbie Downer, what’s your problem?
Don’t wanna be here, still call a shotgun
You got the FOMO coursing through my veins (Yo, yo, yo)
This is not a drill, no, this is the real world
Domesticated still a little feral
Well, don’t you know to chew with your mouth closed?
(And it’s all gone wrong!)

Alone getting high on a Saturday night
I’m on the edge of a knife (Yeah!)
Nobody cares if I’m dead or alive
Oh, what a wonderful life

(Oh, what a wonderful life)
(Oh, what a wonderful life)
Alright

I got a Type 2 kinda thirstiness
A far out other worldliness
And one day this might hurt me less
But everybody knows I’m still down
Don’t tell me what the butcher does
There’s no need for the obvious
So ugly still it’s kinda lush
But everybody knows I made vows
Left feet on the podium
Can’t think of an alternate
And hell yeah, I’m the awkwardest
But everybody knows I got bounce

(Yeah!)

Alone getting high on a Saturday night
I’m on the edge of a knife
Nobody cares if I’m dead or alive
Oh, what a wonderful life
Oh, what a wonderful life
Oh, what a wonderful life
Nobody cares if I’m dead or alive
Oh, what a wonderful life
Oh, what a wonderful life
Nobody cares if I’m dead or alive
Oh, what a wonderful life

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: