Saturday, August 18Lirik, News dan Review

Jason Mraz Gandeng Meghan Trainor Bikin Lagu Buat “Nembak”

Yo ayo, yang dah kepincut sama gebetan, yang ngerasa kayanya mending lebih dari temen untuk ngejalanin hidup (bukan sebagai babu tapi ya :D), nih Jason Mraz bikin “anthem” buat menyatakan cinta, sebagai tambahan kata I Love You, nih lirik lagunya bisa buat kalian pake untuk pelengkap. lirik more than friend

lirik more than friend jason mraz
https://www.instagram.com/p/BltYFjNHLvS/?taken-by=jason_mraz

You can fix my broken heart if it’s all yours, beuh mantep gak tuh, ini lirik yang dinyanyiin sama Meghan di verse kedua, jawaban dari sang wanita bila emang kalau udah bersama, tolong dijaga ya hatinya. Karena sebelum lirik tersebut dipertegas dengan At the risk of sounding foolish, I don’t wanna fool around no more, If we’re gonna do this then let’s do this, yang artinya yaudahlah kalau emang mau jalanin, hayulan jangan setengah-setengah mending yang jelas ajalah kita ke pelaminan, dapet restu orang tua, kerja jujur dan giat, hidupi rumah tangga, jadi keluarga sakinah mawadah warohmah (kayanya artinya kepanjangan ya :D).

Daripada ngalor ngidul, dengerin langsung deh di bawah, lagu terbaru Jason Mraz feat. Meghan Trainor berjudul More Than Friend.

Nikmat 

Lirik More Than Friend – Jason Mraz feat. Meghan Trainor

It feels like we’ve been friends forever, yeah
And we always see eye to eye
The more time we spend together
The more I wanna say what’s on my mind

[Pre-Chorus: Jason Mraz] Take it easy
‘Cause it ain’t easy to say

[Chorus: Jason Mraz] I wanna be more than friends
I wanna be more than friends
I wanna tell everyone you’re taken
And take your hand until the end
I wanna be more than friends

[Verse 2: Meghan Trainor] At the risk of sounding foolish
I don’t wanna fool around no more
If we’re gonna do this then let’s do this
You can fix my broken heart if it’s all yours

[Pre-Chorus: Both] So take it easy
‘Cause it ain’t easy to say

[Chorus: Meghan Trainor] I wanna be more than friends
I wanna be more than friends
I wanna tell everyone you’re taken
And take your hand until the end
I wanna be more than friends

[Post-Chorus: Both] I’m asking you to be my baby
I’m giving you my heart, don’t break it
I’m crushing and I’m going crazy
Either way I know we’ll make it

[Bridge: Jason Mraz & Meghan Trainor, Both] Take it easy
It ain’t easy to say
I’ll take it easy
I’ll take it easy
It ain’t easy to say

[Chorus: Both] I wanna be more than friends
I wanna be more than friends
I wanna tell everyone you’re taken
And take your hand until the end
I wanna be more than friends (friends)
I’m asking you to be my baby (asking you to be my baby)
I’m giving you my heart, don’t break it (giving you my heart, don’t break it)
I’m crushing and I’m going crazy (hey)
Either way I know we’ll make it (I know, I know, I know we’ll make it)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: